Районна прокуратура-Пловдив се самосезира за унизителното видео, което показва как Емили

...
Районна прокуратура-Пловдив се самосезира за унизителното видео, което показва как Емили
Коментари Харесай

Прокуратурата подгони Чеченеца, Емили и Тошо Куката за гаврата в пловдивски мол

Районна прокуратура-Пловдив се самосезира за унизителното видео, което демонстрира как Емили Тротинетката, Тошо Куката и Чеченецът се гаврят с момче със специфични просветителни потребности в пмол " Пловдив ". Долнопробната " смешка " е оповестена във фейсбук профила на скандалната транслесбийка Емили. От клипчето се вижда по какъв начин Емили води на мотив момче, което лази и лае, провикват му „ дай лапа ” и  „ хвани ”, след което хвърлят празна чаша, която момчето да догони и да им я донесе – тъкмо като куче.
Прочетете още
Образувано е  досъдебно произвеждане за осъществени хулигански дейности непосредствено момче със специфични просветителни потребности, оповестяват от прокуратурата.  Според излъчения материал това се е случило на обществено място в търговски обект в Пловдив, а фрагментите са били публикувани в обществените мрежи.

Наблюдаващият прокурор е дал инструкции за осъществяване на разпит със сниманите във видеоклипа лица, за определяне на тяхната идентичност и тази на момчето, както и дали във връзка с него е била прилагана насила. Изясняват се аргументите за осъществяване на действието.

Срокът за привършване на следствието е двумесечен.  

След като видеото набра огромна известност в мрежите, стана ясно, че момчето от въпросния клип е със специфични просветителни потребности.

Потребителят във Facebook Милен Готи, който също е популяризирал клипчето написа, че с него се е свързала жена, която е някогашна учителка на момчето, което е влезнало в ролята на куче.

„ Всъщност става въпрос за подигравка с момче със специфични потребности. Това в днешно време забавлява както тях, по този начин и вас, че и вашите деца! ”, написа мъжът в обществените мрежи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР